K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Trimmen bij jou thuis

De vacht van jouw kat of konijn wordt prachtig verzorgd, de nagels worden geknipt en eventueel worden de oren en ogen schoongemaakt. Jouw dier hoeft niet onder narcose en blijft rustig in eigen huis zonder de spanning van het vervoer. Ik kom naar jou toe om klitten uit de haren te kammen, de wollen onderharen uit de vacht te halen en/of te scheren. Ik geef advies over vachtverzorging en verkoop goede kammen zodat je de vacht zelf ook goed bij kunt houden.

Omdat ik ook gedragstherapeut voor katten en konijnen ben, kan ik jouw huisdier goed inschatten en hanteren. Vaak doen honden trimsalons katten 'er ook wel bij'. Ik trim alleen katten en konijnen en ben er dus helemaal in gespecialiseerd. Kijk in mijn gastenboek voor de ruim 200 reacties van klanten over mijn aanpak. Onderaan deze pagina tref je foto's met uitleg.

Werkwijze

Je neemt contact op, we spreken een tijdstip af dat beiden schikt en ik mail je een afspraakbevestiging met de algemene voorwaarden. Ik kom met mijn materialen bij jou thuis. Alles wat ik nodig heb neem ik mee, van kammen en tondeuse tot trimtafel. Het is handig als je erbij bent om af en toe een helpende hand te bieden. Daglicht en een rustige omgeving zijn bij mijn werk belangrijk. Bel me als je vermoedt dat er bij jou thuis vlooien zijn, want ik doe zoveel mogelijk aan goede hygiëne en voorkomen van overdracht van parasieten. Als je wilt kan ik je informeren over goede materialen, hanteren van jouw dier en de manier en frequentie van kammen. Na het trimmen kun je de vacht daardoor zelf goed bijhouden. Na elk adres ontsmet ik mijn materialen en doe ik een nieuw trimjasje aan.  Nazorg: vind ik belangrijk. Laat me weten als het gedrag van je dier verandert na de trimbeurt (bv ontlasting, eten of drinken, agressie of angst.en ik denk met je mee.

Werkgebied

Postcodes 4134 t/m 4199, 4248 t/m 4299 en 4900 t/m 5299

Kosten

€ 40,-- Na een uur komt er per kwartier € 10 bij. Een extra kat trimmen is € 10,-- bovenop de totale rekening. Bij ernstige vervilting geldt een toeslag van € 10,-- 

Nagels knippen is € 8,50 per dier (bij een trimbeurt zit dit er gratis bij).

Reiskosten: € 0,35 per kilometer. Het aantal kilometers wordt bepaald door het aantal kilometers dat de routeplanner van mijn telefoon aangeeft van mijn naar jouw adres en terug. Parkeerkosten moeten door jou worden voldaan. 

Neem contact op voor de prijzen van de diverse kammen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Ik heb wisselgeld terug van € 50,--.

Betalen liefst via een betaalverzoek, maar cash kan ook.

 Impressie van het scheren van een kat en schoonmaken ogen en oren.
 

 

 
Ik heb een langharige Selkirk Rex getrimd. Je ziet ze niet vaak. Met hun gekrulde haar is kammen geen overbodige luxe! De haren die loslaten blijven namelijk daardoor makkelijk steken in de vacht.

Deze Maine Coon van 12,5 kilo met de toepasselijke naam Maxx vult bijna de hele trimtafel. Wie biedt meer?
Ik begin het trimmen bij de kop. Dit is een plek waarvan katten het doorgaans niet erg vinden om gekamd te worden. Hierdoor jaag ik ze niet meteen naar code rood. 
(Foto gemaakt door Anita Visschers)