K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Trimmen, oppas en gedragsadvies voor katten bij jou thuis

Trimmen

  • Heb je een langharige kat die zich niet laat kammen, die je niet bij kunt houden of die het te warm heeft met die dikke vacht? Of een korthaar die oud of ziek is of overgewicht heeft en die zich daardoor niet meer goed kan wassen en waardoor klitten ontstaan? Of wil je gewoon niet zoveel lange haren in huis? Neem dan contact op en ik pak het aan. Ik werk rustig maar snel, Lees meer voor extra informatie en kosten.

Gedragsadvies kat. 

  • Wil je weten of je kat bijt omdat hij aan het spelen is of omdat het menens is? Snap je niet waarom de nieuwe kat bang blijft terwijl de oudere kat de nieuwkomer nu wel heeft geaccepteerd? Wil je weten waarom je kat sproeit of plast buiten de bak en wil je weten hoe het gestopt kan worden? Lees meer voor extra informatie en kosten.

 Gedragsadvies konijn

  • Houdt jouw konijn niet van geaaid worden en gaat hij dan bijten? Wilde je zo goed zijn een vriendje of vriendinnetje voor je konijntje aan te schaffen maar wordt deze het hok uit gejaagd? Gaat je konijn uit verveling stampen? In deze situaties en vele andere is er veel aan probleemgedrag te doen. Je zult minder frustratie voelen en je dier is blijer. Klik hier voor meer informatie en kosten.