K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Gastenboek

272 berichten op 14 pagina's
Annebel Moolhuijsen
10-08-21 12:21:07
Dank voor de goede zorgen en het kundige advies! Noortje is weer helemaal klit vrij. Wanneer een behandeling nodig is nemen we zeker weer contact met je op!
Laurie -
07-08-21 10:43:22
Hey Corine
Ontzettend bedankt voor de goede zorgen om Uri. Je bent super lief voor hem geweest terwijl hij zo angstig was. Uri heeft het goed gedaan en dat was geheel aan jou te danken.
Mocht ik iemand tegen komen die jou als trimster of adviseur nodig heeft dan zal ik je zéker aanbevelen.

Grts. Laurie
Doesjka Timmers
03-08-21 17:58:24
Hoi Corine, wat een positieve ervaring vandaag met het scheren en knippen van Koen en Willem, ik zag er best wel een beetje tegen op. Willem vindt alles wat anders is erg spannend. Omdat je duidelijk en georganiseerd bent liep alles op rolletjes, chapeau.
Elly Reeuwijk
11-07-21 18:53:02
Pebbles was al snel weer de oude na de nodige scheerbeurt. Corine was erg rustig en kalm in omgang met onze kat. Pebbles moest wat wennen aan haar kale buik maar rende alweer snel rond in de tuin en zat al weer vlot op de schutting op haar favoriete uitkijkplek!
Monique Haans
26-06-21 23:19:44
Hoi Corine,

Gaat heel goed met Sisi nadat ze was geschoren. En goed dat we het er mee eens waren, om dat laatste stukje maar niet meer te doen. Te veel stress anders voor Sisi. Ze is er erg blij mee, want ze speelt en springt in de rondte.

Gr. Monique
Boude Wijn
24-06-21 20:41:34
Beste Corinne, heel fijn dat je aan huis kwam voor t knippen van de nageltjes van mijn poezen.. Voorheen was het erg onaangenaam om met de poes in het mandje naar de dierenarts te gaan, de poes was dan een dag uit haar doen. Jij stelde ze bij mij thuis individueel op hun gemak, voor-tijdens- en na het knippen was er totaal geen sprake van stress., alsof het bij de dagelijkse routine hoorde van de poezen. Ik merkte vrijwel meteen dat je enorm veel weet over katten en hun gedrag, en je dus weet waar je over praat, Heel fijn! Tot de volgende keer. Boudewijn
Joke Van Boven
10-06-21 13:34:51
Hoi Corine,

Het gaat goed met Moeti, ze is na het trimmen op de bank gaan liggen en heerlijk gaan slapen.
Ze ziet er netjes en verzorgd weer uit.
Toppie
Sanne Vink
07-06-21 09:55:02
Onze kat wilde echt totaal niet getrimd worden, dus het was een flinke uitdaging. Corine is continu bezig om te kijken waar de kat goed op reageert en probeert het alles te doen om het ook zo prettig mogelijk te houden voor de kat.
Na het trimmen, ook een positieve gedragsverandering gezien bij onze kat. Dus erg tevreden!
Nicole De lie
01-06-21 12:04:17
Corine kwam voor drie katten hier om de klitten en de wintervacht eruit te halen Ze heeft de buiken lekker kortgeschoren voor de komende zomermaanden en ben helemaal tevreden 😁
Bregje Spapens
16-05-21 20:43:30
Ik vond Corine een hele fijne trimster! Ze had allerlei spulletjes bij zich om mijn kat te kalmeren. Ze werkte super rustig en was heel vriendelijk naar mijn katje toe. Ik heb het namelijk wel eens meegemaakt dat een trimster ongeduldig werd en aan de staart ging trekken etc. Ze heeft hele fijne tips gegeven hoe ik mijn kat het beste kan kammen. Kevintje is weer helemaal klitvrij en superblij :) Zeker een aanrader!
Maris Van Agteren
04-05-21 15:03:55
Beste Corine,

Heel erg bedankt voor je hulp en advies met onze kat Sammy (Ragdoll 6jaar). Onze Sammy had heel veel haar en helaas veel klitten bij zijn “broek”. Daar had hij ook veel last van. Corine kwam ons helpen en nu is Sammy weer blij en klittenvrij. De behandeling ging heel goed en we zullen Corine in de toekomst zeker weer gaan vragen voor hulp. Top trimster die weet wat ze doet! Bedankt!
Twan van Maastricht
28-04-21 14:57:02
Onze geadopteerde poes is heel timide. Ze zal buiten haar baasjes om nooit zomaar op gasten afstappen en is snel bang van onverwachte bewegingen. Ze is wat aan de dikke kant (wordt aan gewerkt) waardoor ze zichzelf rond het kontje niet goed schoon kan maken. Ze vindt het heel erg onprettig als iemand daar dichtbij komt en laat ons dit dan ook niet kammen/schoonmaken. Daarom hebben wij ervoor gekozen dit over te laten aan een professional. Onze poes was heel erg bang tijdens de behandeling, maar door alle adviezen en goede trucjes van Corine (bepaalde speeltjes, geuren en posities) hebben we onze poes er toch doorheen kunnen krijgen. Ze heeft nu een heel schoon geschoren kontje wat niet alleen fijn is voor onze poes, maar ook voor ons meubilair! Gelukkig was onze poes heel snel na de behandeling weer de oude en kwam ze weer om knuffels vragen!
Lindsay Ros
22-04-21 23:42:54
Het trimmen was zowel voor mij als mijn maine coon poes Chloë erg spannend!
Maar Corine is een vakvrouw die de tijd neemt en zo goed mogelijk haar best doet om je dier zo goed mogelijk te trimmen en af te leide.
Helaas was het door de stress van Chloë niet helemaal gelukt zoals we wensten en voorlopig borstel of kam ik haar even zelf maar met het advies van Corine komt het helemaal goed! Bedankt voor je geduld ze heeft je het niet makkelijk gemaakt!
Femke Wesly
10-04-21 12:37:30
Onze Minoes is al 20 en kan zichzelf niet zo goed meer verzorgen. Maar temperament heeft ze wel dus was er veel geduld en doorzettingsvermogen nodig om het voor elkaar te krijgen. Maar Corine blijft rustig en geeft goede aanwijzingen zodat het uiteindelijk toch lukt. Heel fijn dat ze aan huis komt, ze is heel aardig en je merkt meteen dat je kat bij haar in goede handen is!
Mario Mil
09-04-21 08:22:55
Hallo Corine,

Mila was geen fan zoals we wel merkte maar super hoe je alles uit de kast hebt getrokken om het voor het beestje zo aangenaam mogelijk te maken! Ze leek het meteen daarna weer vergeten te zijn! Bedankt!
カジノ
22-03-21 23:12:15
Nick Dekkers
20-03-21 17:00:33
Perfect getrimt en het kammen ging ook prima! Mijn Noorse Boskat kon er goed mee omgaan!
Stefan van Berlo
19-03-21 10:13:37
Onze kat Kay is enorm goed van zijn klitten afgeholpen.
Ook heb ik veel advies gekregen over hoe ik dit voortaan kan voorkomen.
Kay vond het helemaal niet vervelend en de aanpak is gericht op een stressvrije knipbeurt. Top, een echte aanrader!
Manita van Baalen
13-03-21 15:42:33
Voor de eerste keer een afspraak gemaakt, even op moeten wachten ivm Covid-maatregelen. Pietertje was een beetje gestresst maar wat fijn om te zien dat Corine alles deed om hem op z'n gemak te stellen. Heel veel tips gekregen.
Voor als het weer nodig is staat K.A.T. in mijn contacten van mijn telefoon!
Gonny van den Heuvel
13-03-21 10:55:29
Corine kwam om het vilt uit de vacht van Vienna, 1 van mijn katten, te verwijderen. Wat meteen opviel was haar ontspannen en diervriendelijke benadering. Alles wordt rustig opgebouwd en het stress level tot een minimum beperkt. Dat eea aan huis gebeurt draagt hier zeker aan bij. Vienna voelt zich duidelijk verlost van haar vervilte vacht en zit letterlijk en figuurlijk een stuk beter in haar vel.
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.