K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Gastenboek

304 berichten op 16 pagina's
Nicky Konings
18-04-22 09:50:20
Goed, snel en kundig werk. Het is duidelijk te merken dat Corine veel van katten afweet!
Wendy .
03-04-22 14:50:31
Poes Muis en ik zijn erg blij met de fijne behandeling, het prettige contact en het mooie resultaat!
Bedankt!
Luca
02-04-22 16:25:25
Onze siberische katter Newton zat helemaal onder klitten, met zijn dikke wintervacht. Corine heeft dit mooi en snel opgelost. Newton is tevreden en wij ook!
Karin Heesakkers
27-03-22 16:36:22
Beste Corine,

Mijn kat “Dinges” had op haar rug n streep haar waar ze, omdat ze iets te dik is, net niet bij kon om die goed bij te houden .
Corine heeft ze toen heel goed geholpen door dat weg te scheren .
En nu op dieet.

Bedankt Corine!
Louis van Vals
18-03-22 20:56:37
Olly, onze nieuwe kat, zat onder de klitten. Hij ziet er nu fantastisch uit en voelt zich er goed bij. Kan beter bewegen en spingen. De service was super, professioneel en met grote zorg geleverd. Een aanrader
Antoine Verhoeven
13-03-22 16:02:55
Ik ben Antoine, en mijn Noorse Boskat Boozer is voor het eerst geschoren. Corine heeft het geweldig gedaan en had meteen een goede klik met de kat. Erg veel inzicht in het karakter van het dier. Absoluut een aanrader
Ria van Breugel
01-03-22 14:01:50
hoihoi ik ben Ria en ik heb 2 Perzen die behoorlijk in de klitten zaten .Na een afspraak gemaakt te hebben bij Corine zag ik er heel erg tegenop.Maar dat was niet nodig Corine is superlief en werkt heel efficent. Zit je met hetzelfde probleem??? ,dan is Corine zeker een aanrader groetjes Ria Donder en Bliksem
Judy Meijs
19-02-22 14:10:54
Ondanks dat onze 2. 1/2 jarige sibeer Joris soms behoorlijk tegenstribbelde wist Corine heel goed alle klitten weg te scheren en zijn vacht goed door te kammen.. Zijn vacht voelt weer heerlijk zacht aan! Gelukkig was Joris het avontuur alweer snel vergeten.
Daphne Cleijn
29-01-22 22:15:48
Hansje heeft enorm veel haar en is geen fan van lange kamsessies. Corine nam uitgebreid de tijd en heeft ze zijn vacht flink uitgedund! Op het moment zelf vond ie het echt niet leuk, maar daarna was ie zo dankbaar en bleef hij me kopjes geven. Ik ben er enorm blij mee, en mijn kater Hansje ook :-)
Marie-Anne Brandts
22-01-22 08:18:34
Beste Corina, ik wil je namens onze 18-jarige Maine Coon "Kiowa" heel er bedanken voor het voor het trimmen van haar jas. Haar jas was dik, vol en aan het vervilten waardoor het bewegen en springen op haar oude dag traag en moeizaam ging. Na de trimbeurt, die door jou zeer professioneel is uitgevoerd, hebben we een schattig uitziende beweeglijkere en levenslustigere kat terug. Waar ze voorheen 98% van de dag lag te slapen is dat nu ongeveer 90%. Ze zit weer veel lekkerder in haar velletje. Mocht het in de toekomst weer nodig zijn, dan ga je zeker weer een telefoontje van ons krijgen! Ook namens ons bedankt 🐈
Bea van de Sande
20-12-21 14:42:07
Paar dagen geleden is Corine van K.A.T bij mij en mijn Ragdoll Meis geweest.
Meis was pas bij mij, kwam op mijn pad.
Corine heeft geweldig voor Meis gezorgd en tevens ook mij verteld hoe en wat ik moet doen en waar op te letten.
Geweldig.
Veel dank.
Bea en Meis natuurlijk
Katrien Deckers
17-12-21 16:28:35
Gister ( 16december ) onze poes Babsie laten trimmen / scheren.
Echt super goed gegaan , zeer vakkundig en liefdevol.
Babsie zat vol met klitten ( vilt klitten ) en is echt geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken.
Corine onze complimenten voor je top werk !!!!
Nooit geen andere Trimster meer !!!
Bedankt 👍👍
Ines Van der Paauw
20-11-21 18:04:05
Super geholpen met onze katten Tabby en Simba.
Vakkundig en heel secuur.
We houden U zeker in gedachten mocht onze vaste kapster nog lang in de lappenmand blijven..
Sophie van den Houdt
11-11-21 19:59:30
Ontzettend tevreden over Corine's service! Onze Pers Bounty was niet de makkelijkste, maar Corine had veel geduld en voorzag ons van goed advies en informatie. Bounty is weer helemaal klitvrij. Bedankt en tot de volgende keer!
Sacha Visser
07-11-21 20:15:50
Super tevreden over de service van Corine! Ze heeft enorm veel geduld en verstand van haar vak. Nugget vond haar spullen maar spannend en werkte niet bepaald mee, maar Corine wist wat op dat moment nodig had en Nugget heeft nu geen last meer van zijn dikke vacht en lange haar. Super bedankt!!
Michel Van Daalen
31-10-21 11:41:53
Met Indigo gaat het goed... dankjewel voor de goede service...
Serife Tamer
28-10-21 20:23:24
Hoi Corine, wat ging het trimmen super gisteren.. pamuk vond het erg fijn waardoor hij zo rustig bleef. Bedankt voor alles en tot snel! Groetjes
Kyra van Denken
18-10-21 09:52:53
Corine is erg professioneel en kundig. Ik ben erg tevreden en zou haar zeker aanraden voor het trimmen van je kat. Ook erg fijn dat ze aan huis komt voor de kat.
Angelique van Kreij
05-10-21 19:42:49
Corine is een professional, mijn 2 jarige Maine Coon Ginger had erg veel klitten op haar buik, want daar mag ik met kammen niet komen. Nagels knippen idem... not done.
Corine nam de tijd, gaf veel info en was geduldig en lief voor al mijn poezen. Zelfs een cadeautje gekregen, waar ze alledrie al mee gespeeld hebben.
Ginger ziet er weer mooi uit en klitvrij! Dankjewel voor alle info, ook over het gedrag.
Suzan Kampschreur
29-09-21 09:29:58
Wij zijn heel deskundig en uitgebreid geholpen met het trimmen van onze kat Max. Echt een aanrader, ook voor de wat ongeduldige katten!
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.