K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Gastenboek

297 berichten op 15 pagina's
Adrienne Brocken
23-07-22 22:44:27
Onze Ragdoll Alfie is door Corine heel rustig en professioneel geschoren. Niet dat ie dat gelaten toeliet, maar Corine blijft rustig en werkt gestaag naar een goed resultaat toe. Nogmaals bedankt Corine
Erna Trapman
21-07-22 19:02:07
Gisteren, woensdag 20 juli, zijn Sheila en Lola getrimd. Ze vinden het beiden geen pretje. Vooral Lola is onze drama-queen.. Ze waren het alweer snel vergeten en eigenlijk best wel happy met hun geschoren buikjes en mooi getrimde vacht. Ik ben heel erg tevreden over de trimbeurt en de professionaliteit van Coriene.
Marielle De leeuw
21-07-22 08:47:39
Corine is een vakvrouw éérste klasse,
Ze heeft klitten verwijderd bij onze poes die zich niet laat optillen.. heeft onze poes gerustgesteld en ons ook neemt de tijd voor het huisdier en de eigenaren.
zeer aan te bevelen!
Lara Attaya
20-07-22 22:33:49
Hoi Corine, bedankt dat je nog voor de vakantie een plekje kon vrijmaken voor het trimmen van onze Tommie. Ik had niet gedacht dat hij het zou toelaten maar het is jou gelukt! Die ellendige klitten eruit geschoren en goed advies gegeven over het kammen. Hopelijk houden we hem nu klitvrij maar anders bel ik je weer! Groetjes, Lara
Marianne Mathijssen
15-07-22 09:42:38
Ik heb Corine ingeschakeld voor onze kater Igor. Zijn vacht zat vol klitten en andere troep vanuit de natuur. Voor ons was het niet te doen. Maar samen met Corine was het goed te doen. Zij scheerde hem en ik gaf hem ondertussen traktaties. Ook kwamen we grasaren tegen die in zijn huid waren gedrongen. Daar waren we beide wel van geschrokken. Dus katten eigenaren, wees gewaarschuwd!

Igor is weer helemaal happy, al beseft hij niet dat hij er op dit moment niet uitziet haha. Zo mooi om te zien! Dank je wel Corine voor je hulp.

Groetjes Marianne
Jolanda Jolanda Kappen
28-05-22 09:54:30
Corine heeft mijn poes Sheba van 15 jaar verlost van heel veel overtollig haar en de nagels geknipt.
Heel relaxed voor Sheba zo aan huis, ook al vond ze het niet echt leuk.
Corine blijft lekker rustig en na een uurtje is Sheba weer helemaal op en top.
Dankjewel
Anja Janssen-de Boer
26-05-22 23:49:46
Onze Felix, 15 jaar oud, heeft sinds een tijdje moeite om zijn achterlijf klitvrij te houden. Eerst kon ik de klitten zelf nog verwijderen, maar dat lukte niet meer. Daarom op zoek gegaan naar een professional en die heb ik gevonden in Corine. Heel rustig heeft ze Felix goed gekamd en alle klitten verwijderd. Ook meteen even de nageltjes geknipt. Felix ziet er weer prachtig verzorgd uit. Zijn broertje Tommy is ook gekamd en zijn nageltjes zijn geknipt. Ook hij is weer helemaal mooi. Felix en Tommy hebben de behandeling goed ondergaan en hebben helemaal geen last gehad van stress. Bij eventuele nieuwe vachtproblemen wend ik me zeker weer tot Corine.
Mariamartha Wijnkoop
20-05-22 17:29:07
Onze oude Cobus is weer bijna nieuw na zijn trimbeurt gisteren. Hij moest er wel van bijkomen, maar het is hem goed bekomen. Bedankt Corine! Het was prettig samenwerken. De slagroom houden we erin!
Anja Bossong
13-05-22 21:22:09
Hoi Corine. Bedankt voor het weghalen van alle klitten die Remy had. Hij is weer een tevreden kat en heeft er weinig van gemerkt. Nu was het ook pijnloos en ging je heel liefdevol met hem om. Een knuffel van Remy.
Syreeta Bos-van Amelsvoort
10-05-22 16:28:56
Heel erg bedankt voor de goede verzorging van onze Maine Coons. Ze zien er weer prachtig uit na hun trimbeurt. Je ging razendsnel, maar hebt geen enkele steek laten vallen. Ik zou je aan iedereen aanbevelen.
Corien Bosman
28-04-22 18:21:46
Hallo Corine,
Hierbij wil ik je heel erg bedanken voor de goede zorgen van Puck.
Je hebt Puck met veel geduld rustig gekregen. Daarbij ga je deskundig te werk. Je kunt wel zien dat je dit met liefde doet. Daarbij weet je veel over het gedrag van poezen. Nogmaals dank namens mij en Puck.
Afi de Haan-Oubaibra
28-04-22 12:00:55
Hey Corine,

Ik wil je heel erg bedanken. Super tof dat je aan huis komt. Ik vond het echt heel professioneel en erg leerzaam. Leuk dat je me tijdens het trimmen zo veel geleerd hebt en dat ik kon checken of ik bv de nagels goed knip.
Jouw rustige en lieve aanpak werkte perfect bij Bonkie. Ik wens jou heel veel succes en hoop dat nog meer mensen gebruik gaan maken van jouw expertise. Liefs van Bonkie en van mij, Afi
Elke de Bert
28-04-22 11:25:46
Corine werkt rustig en geduldig. Ze neemt de tijd om de knipbeurt/ scheerbeurt met zo min mogelijk stress te laten verlopen. Ze heeft heerlijke "geur stokjes" om de poes wat af te leiden.
Daarbij geeft goede uitleg en instructies, samen zijn we een heel eind gekomen.

De vacht van onze langharige poes zat vol viltvorming. Onze poes onderging het redelijk en was een poosje goed af te leiden. Maar na verloop van tijd vond ze het mooi geweest en dat liet ze merken.
Ze is nu ff niet de mooiste poes van de buurt maar haar vacht is weer lekker schoon en daar geniet ze dan wel weer van.
Ik zou een volgende keer zeker weer Corine bellen
Nicky Konings
18-04-22 09:50:20
Goed, snel en kundig werk. Het is duidelijk te merken dat Corine veel van katten afweet!
Wendy .
03-04-22 14:50:31
Poes Muis en ik zijn erg blij met de fijne behandeling, het prettige contact en het mooie resultaat!
Bedankt!
Luca
02-04-22 16:25:25
Onze siberische katter Newton zat helemaal onder klitten, met zijn dikke wintervacht. Corine heeft dit mooi en snel opgelost. Newton is tevreden en wij ook!
Karin Heesakkers
27-03-22 16:36:22
Beste Corine,

Mijn kat “Dinges” had op haar rug n streep haar waar ze, omdat ze iets te dik is, net niet bij kon om die goed bij te houden .
Corine heeft ze toen heel goed geholpen door dat weg te scheren .
En nu op dieet.

Bedankt Corine!
Louis van Vals
18-03-22 20:56:37
Olly, onze nieuwe kat, zat onder de klitten. Hij ziet er nu fantastisch uit en voelt zich er goed bij. Kan beter bewegen en spingen. De service was super, professioneel en met grote zorg geleverd. Een aanrader
Antoine Verhoeven
13-03-22 16:02:55
Ik ben Antoine, en mijn Noorse Boskat Boozer is voor het eerst geschoren. Corine heeft het geweldig gedaan en had meteen een goede klik met de kat. Erg veel inzicht in het karakter van het dier. Absoluut een aanrader
Ria van Breugel
01-03-22 14:01:50
hoihoi ik ben Ria en ik heb 2 Perzen die behoorlijk in de klitten zaten .Na een afspraak gemaakt te hebben bij Corine zag ik er heel erg tegenop.Maar dat was niet nodig Corine is superlief en werkt heel efficent. Zit je met hetzelfde probleem??? ,dan is Corine zeker een aanrader groetjes Ria Donder en Bliksem
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.