K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Gastenboek

269 berichten op 14 pagina's
Michel Van Daalen
31-10-21 11:41:53
Met Indigo gaat het goed... dankjewel voor de goede service...
Serife Tamer
28-10-21 20:23:24
Hoi Corine, wat ging het trimmen super gisteren.. pamuk vond het erg fijn waardoor hij zo rustig bleef. Bedankt voor alles en tot snel! Groetjes
Kyra van Denken
18-10-21 09:52:53
Corine is erg professioneel en kundig. Ik ben erg tevreden en zou haar zeker aanraden voor het trimmen van je kat. Ook erg fijn dat ze aan huis komt voor de kat.
Angelique van Kreij
05-10-21 19:42:49
Corine is een professional, mijn 2 jarige Maine Coon Ginger had erg veel klitten op haar buik, want daar mag ik met kammen niet komen. Nagels knippen idem... not done.
Corine nam de tijd, gaf veel info en was geduldig en lief voor al mijn poezen. Zelfs een cadeautje gekregen, waar ze alledrie al mee gespeeld hebben.
Ginger ziet er weer mooi uit en klitvrij! Dankjewel voor alle info, ook over het gedrag.
Suzan Kampschreur
29-09-21 09:29:58
Wij zijn heel deskundig en uitgebreid geholpen met het trimmen van onze kat Max. Echt een aanrader, ook voor de wat ongeduldige katten!
Carl Van Der Sanden
28-09-21 20:06:42
Van uit Rijen:
O wat zitten wij (Macey & Daisy) weer lekker in ons velletje na een behandeling van jouw! Niet in jouw bijzijn maar toen jij net weg was, eens lekker gespeeld met de speeltjes met valleriaan en heerlijk op het stokje van jouw liggen sabbelen. Wat kan een kat het toch goed hebben!
Nog hartelijk bedankt hiervoor.
Groetjes, Carl, Macey, Daisy en hondje Katie.
Naomi Hanegraaf
12-09-21 12:39:40
Trimmen was super goed gegaan, het was de eerste keer voor onze oude poes en jonge poes, ze deden het super.

Corine ging ook super om met de poesjes
Was ook snel gegaan dus niet teveel stress voor de poesjes. En de oude poes zit weer goed in de vel en daar doe ik het voor ❤️
Stephanie V W
11-09-21 16:09:25

Corine werkt lekker snel en voelde goed aan wat mijn 2 poezen nodig hadden.
Mijn meiden van 19 jaar oud zitten weer letterlijk en figuurlijk lekker in hun vel.
Nogmaals veel dank! 🙏
Mandy Zuiddam
05-09-21 13:17:43
We hebben contact opgenomen met Corine i.v.m. onze Maine Coon. Ze zat weer onder de klitten en normaal gesproken is het een heel gevecht om deze eruit te krijgen. Corine heeft ons heel erg geholpen en onze kat was niet eens gestrest. We hebben ook wat goede tips gekregen voor in de toekomst.
Simone Vromans
03-09-21 19:59:07
Corine heeft gisteren mijn Maine Coon Max geschoren. Hij zat helemaal vol klitten en normaal is het voor ons een groot gevecht om hem te kammen/scheren. Corine wist Max goed rustig te krijgen, en gaf goede en fijne adviezen! Max maakt het goed en kan zichzelf eindelijk weer lekker schoon likken!
Anouska Theunissen
26-08-21 22:26:40
Super tevreden met 4 msin coons 1 moest nog even wennen maar herstelde snel! Goede en duidelijke uitleg en alles voor de katten top!
Jeanne Jeanne de Kleijn
24-08-21 14:42:26
Gisteren is Mara een heilige birmaan van 17 jaar oud gedeeltelijk geschoren, nagels geknipt en gekamd.
Ze ziet er weer prachtig uit en ik ben er ook erg blij mee.
Zelf kreeg ik de klitten er niet meer uitgekamd.
Na de behandeling ging ze weer gewoon haar gang maar ik denk dat ze zich nu meer comfortabel voelt als voorheen.
Dus nogmaals bedankt en ook namens Mara.
Miranda Cornelissen
20-08-21 23:11:47
Onze twee Maine Coons zijn overgevoelig en willen niet graag gekamd worden. Ze zaten onder de klitten. Corine heeft de katten gerustgesteld en haar aanpak werkt. Het is gelukt de twee katten te scheren. Heel blij met aanpak en resultaat en we komen zeker terug. Echte aanrader!
O Ince
20-08-21 16:30:53
Mijn kat had veel klitten waar hij zelf niet bij kon tijdens het wassen. Corine heeft deze plekken geschoren en zijn vacht uitgedund. Het ging zeer soepel en professioneel. Hiernaast ook advies gekregen hoe we de kat nog beter kunnen verzorgen. We zijn zeker tevreden.
S. Dungen
19-08-21 20:54:32
Mijn Britse korthaar had enorme viltplekken in zijn vacht. Nadat ik Corine had gebeld, kon ze heel snel een afspraak inplannen. Super fijn. Corine stelt de kat op zijn gemak, heeft enorm veel kennis over katten en weet wat ze doet. Super service dat ook de nagels en oren worden schoongemaakt. Kortom, aanrader!
Familie van der Poel
12-08-21 15:04:35
We waren met onze 2 dames (kruising Siberische boskat/Main Coon) bij een trimsalon geweest en 1 van de 2, Zoë was niet meer welkom, omdat ze zo agressief was. Zo kennen wij haar niet, wel als angstig. Het advies was onder narcose en dan scheren. We hadden zelf het gevoel dat als we er bij mochten zijn en het in hun eigen omgeving was, dat het beter zou gaan. Corine wilde het wel proberen en het is heel goed gegaan. Corine deed alles rustig en vertelde mij wat ik kon doen om Zoë te helpen en ze is gekamd en geschoren waar nodig. We zijn heel blij dat we eerst naar Corine zijn gegaan. Een tevreden klant en tevreden katten!
Martine Boons
12-08-21 14:26:47
Corine heeft de nagels geknipt van onze bejaarde kater Sam omdat die echt niet meer mee wil naar de dierenarts in het reismandje. De knipbeurt verliep rustig, natuurlijk, zorgzaam, Corine is enthousiast, kundig en betrokken. We zijn heel erg blij met jouw behandeling en Sam al helemaal! Heel erg bedankt!
Annebel Moolhuijsen
10-08-21 12:21:07
Dank voor de goede zorgen en het kundige advies! Noortje is weer helemaal klit vrij. Wanneer een behandeling nodig is nemen we zeker weer contact met je op!
Laurie -
07-08-21 10:43:22
Hey Corine
Ontzettend bedankt voor de goede zorgen om Uri. Je bent super lief voor hem geweest terwijl hij zo angstig was. Uri heeft het goed gedaan en dat was geheel aan jou te danken.
Mocht ik iemand tegen komen die jou als trimster of adviseur nodig heeft dan zal ik je zéker aanbevelen.

Grts. Laurie
Doesjka Timmers
03-08-21 17:58:24
Hoi Corine, wat een positieve ervaring vandaag met het scheren en knippen van Koen en Willem, ik zag er best wel een beetje tegen op. Willem vindt alles wat anders is erg spannend. Omdat je duidelijk en georganiseerd bent liep alles op rolletjes, chapeau.
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.