K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Gastenboek

304 berichten op 16 pagina's
Max Van Brussel
24-01-23 15:22:31
Desondanks dat mijn katten nogal eens kunnen tegenstribbelen heeft Corine een positieve benaderingswijze en een geduldige + effectieve werkwijze. Ze zien er weer top uit!
Cindy Compas
24-01-23 12:02:22
Mijn kat, Kenzo wordt boos en agressief als je iets van hem wilt, maar hij had een grote knoop in de vacht van zijn staart en daar moest echt iets aan gedaan worden. Corine kon heel goed met hem omgaan. Ze pakt gewoon door bij hem, wat hij nodig heeft, en is niet bang voor een boze kat. Ze kon hem ook goed afleiden met valeriaan, catnip, matatabi stokjes en vooral veel snoepjes hielpen bij hem. Ze is heel goed met hem omgegaan en hij ziet er weer mooi en netjes uit.
Richard Verstappen
12-01-23 11:55:15
Corine heeft ons uitstekend geholpen door het knippen van Felix, onze kater, zijn nagels.
Hij tikt niet meer op de vloer en blijft ook niet meer vastzitten in de kleden op de grond.
Met zorg en geduld werd onze kater gerust gesteld afgeleid en geknipt.
Prima werk.
Ben van Bokhoven
03-01-23 14:50:35
Onze kat Oggy heeft een super goede behandeling gehad. Keurig gekamd en geschoren daar waar nodig. Corine weet super goed hoe een kat te benaderen, gerust te stellen dat n zo de behandeling prima te volbrengen. Tijdens t scheren sliep onze kat zelfs bijna! Top en super bedankt namens ons en Oggy natuurlijk!
K. Hickinson
20-12-22 19:55:53
Dag Corine,
Harley- Quinn en Marley-Jazz waren de hele avond aan het spelen met de kattenspeeltjes met kattenkruid en valeriaan :-) Daarna geknuffeld op de bank. Het gaat dus prima met ze! Bedankt voor je duidelijke en rustige uitleg over de vacht van mijn katten.
Anna Spoor
19-12-22 19:18:14
Hartstikke bedankt Corine! Onze langharige poes Luna is weer helemaal happy met haar getrimde en gekamde vacht! En wij zijn erg blij met jouw professionele aanpak, goede adviezen en het vakwerk. Wij melden ons vanzelfsprekend bij jou als het weer nodig is 😀
Filip de B
16-12-22 22:00:24
Wij zijn erg blij met wat Corine voor onze kat heeft kunnen betekenen. Ze bereid alles grondig voor en heeft verstand van zaken!
Ellen Andringa
08-12-22 10:29:49
Hoi Corine,
Het zou een hele klus worden om Pip te trimmen. Pip is graag buiten en heeft daardoor veel klitten geproduceerd. Kammen deed ik wekelijks maar dit was altijd van korte duur. Pip vond het vreselijk. Ik had ook niet in de gaten dat de klitten voornamelijk onder de oksels, buik, haar staart te vinden zijn en heb ze nauwelijks gevoeld door onwetendheid. Ik heb ook nog nooit een kat gehad. Corine kreeg ze vrij rustig en heeft alle klitten kunnen verwijderen. Jippie.. Het gedrag van Pip is ook veranderd, ze is aanhankelijker, wilt geaaid worden.. Ze heeft dus erg last van de klitten gehad. Bedankt Corine, ik ben erg blij met je
Groetjes Ellen Andringa
Nina Fremouw
03-12-22 21:03:27
Onze poes Pippa zat na benchrust van een operatie flink onder de klitten. Corine was super zorgvuldig en voorzichtig met onze poezenbaby 😁
Fijn dat Corine gewoon aan huis kon komen op Pippa zo min mogelijk stress te bezorgen!
Angélique Siemons uit Tilburg
26-11-22 14:40:54
Corine is deskundig, lief maar vastbesloten haar job te doen. Onze Zini was niet gediend van een trimbeurt en liet dit met hevig protest weten. Corine bleef rustig en kalm en bleef proberen om Zini's gedrag om te buigen. Stelde ook even een pauze voor. Het duurde al bij al een uur. Maar de klus werd geklaard. Zini was overigens na de trimbeurt weer snel op haar gemak. Corine gaf ook goede tips over vachtverzorging en medicijngebruik om meer ongemak ter voorkomen. Corine is een aanrader!
Nancy Anoniem
08-11-22 17:15:43
Ik was opzoek naar een trimmer aan huis omdat 1 van mijn 2 katten klitten had bij haar achterpoten. Corine komt over als een professional die weet wat ze doet. Ze nam de tijd om de kat op zijn gemak te stellen en had de nodige hulpmiddelen hiervoor bij. Ik zou haar zeker weer bellen als het nodig is. Daarbij beantwoord ze alle vragen die je hebt en geeft ze goede adviezen.
Heleen Anoniem
07-11-22 12:14:23
Zodra Louis weer klitten kreeg heb ik meteen contact opgenomen met Corine. Door de rustige, flexibele omgang en enorme kennis en ervaring van Corine, laat Louis zich voor zijn doen enorm goed scheren. Hij is er ook een stuk rustiger en liever door geworden. Ik hoef hem niet meer lastig te vallen en pijn te doen met het verwijderen van klitten, dus hij kan weer oprecht genieten van knuffel een aaibeurten. Daarnaast kreeg ik weer goede, fijne en praktische tips. Dank je wel Corine.
Renneke Visee
02-11-22 09:54:37
Onze Robbie had last van een vervilte vacht en vond het absoluut niet fijn als wij hem daar wilden verzorgen. Hierom hebben we de hulp van Corine ingeschakeld. Door haar rustige en professionele houding won zij het vertrouwen van Robbie en ziet hij er weer prachtig verzorgd uit. Daarnaast gaf ze ons veel waardevolle en nuttige tips. Zowel Robbie als wij zijn meer dan tevreden.

Corine, heel veel dank!
Theo Krabben
25-10-22 22:17:43
Corine is vastbesloten en lief voor de kat.
We hadden een leuk contact maar wel intensief gezien de grote stukken vilt die moesten worden weggeschoren.
Onze kat is blij, wij ook
Marianne Smits
18-09-22 10:14:29
Onze Fritsie verzorgt zichzelf niet goed meer, dit leeftijd in combinatie met gewicht waarschijnlijk. Corine heeft hem op zijn gemak gesteld en zijn vacht getrimd, hij vindt dit heel fijn. Wat een verschil. Hij is even van slag geweest maar na een uurtje ofzo was hij weer helemaal tot rust. Veel bruikbare tips gekregen. Dankjewel Corine.
Jacqueline van Havelmonde
14-09-22 19:21:57
Muis ziet er weer prachtig uit! Zo fijn hoe Corine de tijd neemt om te trimmen in alle rust. Hier en daar wat moppers van Muis, :-) maar alles is gelukt! Dank je wel!
jip roos en saar
07-09-22 13:58:37
Corine heeft ons heel prettig geholpen. Er lopen nu 3 zeer tevreden katten in huis rond :) Ook de uitleg over hoe zelf te kammen en inzicht in gedrag was prettig, dankjewel Corine!
Ans Geleijns
30-08-22 14:00:50
Gisteren heeft Corine onze twee Maine Coon jongens getrimd. Dit tot volle tevredenheid van ons. De katten werden aan alle kanten afgeleid en gerustgesteld.
De volgende keer doen we zeker weer een beroep op Corine.
Stephanie Kuijper
23-08-22 10:07:22
Onze jonge siberen, Ollie en Vicky, hebben hun eerste kappers-sessie goed doorstaan. Fijn dat de klitten weg zijn. Na even uitrusten van alle nieuwe ervaringen, is het nu weer gewoon volop spelen. Mocht het weer eens nodig zijn, dan bellen we zeker weer. Eerst gaan we aan de slag met de tips die we kregen voor het kammen; eens kijken of we het zelf bij kunnen houden.
Ponte
22-08-22 16:33:36
Vorige week is corine voor t eerst hier thuis geweest, heb 2 heilige birmanen, 1 daarvan zat flink onder de filtige klitten en aangezien dit 'n hele felle tante is, heeft corina ze samen met mijn man alles eruit gekregen met de tondeuse...hier en daar 'n kale plek maar dat groeit weer aan. Volgende keer 'n tabletje voor de rust dan gaat 't wat makkelijker.
Verder zeer tevreden over haar professionele aanpak.
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.