K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
Trimmen en advies aan huis

Gastenboek

297 berichten op 30 pagina's
Ans Geleijns
30-08-22 14:00:50
Gisteren heeft Corine onze twee Maine Coon jongens getrimd. Dit tot volle tevredenheid van ons. De katten werden aan alle kanten afgeleid en gerustgesteld.
De volgende keer doen we zeker weer een beroep op Corine.
Stephanie Kuijper
23-08-22 10:07:22
Onze jonge siberen, Ollie en Vicky, hebben hun eerste kappers-sessie goed doorstaan. Fijn dat de klitten weg zijn. Na even uitrusten van alle nieuwe ervaringen, is het nu weer gewoon volop spelen. Mocht het weer eens nodig zijn, dan bellen we zeker weer. Eerst gaan we aan de slag met de tips die we kregen voor het kammen; eens kijken of we het zelf bij kunnen houden.
Ponte
22-08-22 16:33:36
Vorige week is corine voor t eerst hier thuis geweest, heb 2 heilige birmanen, 1 daarvan zat flink onder de filtige klitten en aangezien dit 'n hele felle tante is, heeft corina ze samen met mijn man alles eruit gekregen met de tondeuse...hier en daar 'n kale plek maar dat groeit weer aan. Volgende keer 'n tabletje voor de rust dan gaat 't wat makkelijker.
Verder zeer tevreden over haar professionele aanpak.
Kitty Jolie
18-08-22 15:25:14
Wij konden het goed vinden met Corine, klaar en duidelijke aanwijzingen gegeven
wie dat wat moest doen en onze kat hartstikke goed en vooral vlug ontklit en geborsteld , Soes moest vooraf een kalmeer tabletje slikken anders was ze niet zo gemakkelijk te hanteren. Corine nog hartstikke bedankt.
Esther Buijnsters
12-08-22 18:32:38
Wat een fijne trimster! Ze heeft onze langharige brit Bobbie eerst op haar gemak gesteld voor ze aan het trimmen ging. Bobbie is een pittige tante en hoewel ze het trimmen in het begin wel toeliet was ze er snel klaar mee. Hier ging Corine goed mee om en gaf Bobbie ook momenten om even bij te komen.
Ze heeft veel kennis en is ontzettend lief voor dieren.
Kortom zeer tevreden!
Dave van Luttervelt
10-08-22 13:09:35
Corine heeft onze Donuts getrimd. Hij is een mega watje en verzette zich heel hard. Maar Corine bleef kalm en vriendelijk, uiteindelijk is hij er toch stiekem ook heel blij mee. Hij heeft extreem veel energie ineens.
Petra van Dooren-Lansdorp
09-08-22 09:04:25
Corine heeft gisteren onze Maine Coon Simba onder handen genomen. Wat ging dat heerlijk ontspannen! Wanneer ik hem eerder borstelde of al helemaal zijn nageltjes knipte, was het vaak een strijd. Behalve dat Simba nu bevrijd is van zijn viltige klitten en voor deze hete zomerweek bevrijd is van een deel van zijn dikke vacht, heb ik er ook wat van geleerd. Het is duidelijk dat Corine liefde heeft voor dieren en voor wat ze doet en ik vind haar ook heel professioneel. Wij hebben onze vaste trimster gevonden!
Wendy van Zoest
02-08-22 15:15:38
Gisteren is Corine voor het eerst geweest om onze Ragdoll Mexx te trimmen. Wat een verademing. Hoewel Mexx geen grote fan is van kammen en plukken en hij dat ook echt wel liet merken heeft Corine hem op een rustige en professionele manier kunnen trimmen. Alleen op de plaatsen waar het echt niet anders ging zijn de klitten weggeschoren, maar verder is hij volledig gekamd en getrimd. Fijn dat het ook thuis kon. Wij blij, kat blij!
Renate Zijlstra
30-07-22 14:53:25
Mauw Mauw haar nageltjes zijn netjes geknipt, Mooi de achterkant geschoren. Druppeltjes toegediend.Ze geeft goede adviezen en ze neemt de tijd om je poes of kat even aan haar te wennen. En ook erg hygiënisch, want ze ontsmet haar materiaal nog voordat ze weer naar een volgende klant gaat. Ben erg tevreden over Corine, zeker aan te raden als je je kat of poes een knip of trim beurt wil geven. Daarnaast is ze ook een katten gedragskundige, mocht je vragen over je huisdier hebben.
Simone Peersman
29-07-22 08:59:45
Onze Ragdoll Olaf is mooi geschoren en getrimd, hij vond het allemaal niet zo leuk maar was het al snel vergeten. Corine is zeer professioneel en bleef erg rustig waardoor ze alles kon doen wat er gebeuren moest. Super!!
Tonen: 5  10   20


Hieronder tref je de evaluaties die klanten hebben achtergelaten op mijn oude website.

Klik hier voor de ruim 70 evaluaties over het trimmen die op mijn oude website zijn achtergelaten tot 11 juli 2017.

Evaluaties over gedragsadvies tref je hieronder en verder op www.kat-advies.nl/ervaringen.


Verbouwing: wat een stress!

Woensdagmorgen heb ik Corine gebeld omdat een van mijn 2 katten die nacht hevig in paniek was geraakt. Door werkzaamheden/ veranderingen in huis was de onrust en stress dusdanig toegenomen dat ze compleet over haar toeren was geraakt. Ze gromde, blies en duldde niks en niemand in haar buurt!! Zo erg had ik het nog niet eerder meegemaakt en maakte me dan ook ernstig zorgen hoe het verder moest aangezien de werkzaamheden nog doorgingen met een dag ertussen. Dierenarts gaf advies pension maar dat kennen ze niet en geeft ook onrust. Corine belde mij erg snel terug, we hebben de situatie goed doorgesproken en welke mogelijkheden ik had. Ze gaf mij een aantal tips waar ik mee verder kon. Corine gaf aan dat het best kon zijn dat de stress op de dag zonder werkzaamheden weer af zou nemen. En dat gebeurde dan ook gelukkig, de kat heeft een hele nacht afgezonderd gelegen op zolder in een rustige omgeving. en de volgende morgen kwam ze al voorzichtig naar beneden. Voorzichtig aan gaat het nu al een heel stuk beter. Dus Corine bedankt voor je goede adviezen, heel fijn dat je zo meelevend en meedenkend bent. SUPER!!


Herintroduceren is een karwei!

Hallo Corine,Ik heb je enkele weken geleden gebeld over een nieuwe poes die niet samenging met de huidige poes. Je hebt me toen het advies gegeven om ze te herintroduceren. We hebben de nieuwe poes een eigen kamer gegeven etc. Dit hebben we helaas maar 2 weken volgehouden. Ik zat iedere avond een uur boven op die kamer om haar gezelschap te houden. Ze had na een week de hor al kapot gekrabd, zo graag wilde ze eruit. Als ik er een avond niet was, ging mijn vriend op die kamer zitten. Dit ging op zich wel, maar ik had eigenlijk niet het gevoel dat ze geaccepteerd moest worden door de huidige poes, maar dat zij die huidige poes weg wilde hebben. Ze claimde ons heel erg.Toen heeft ze mijn vriend 2 keer in zijn hand gebeten (ik denk uit frustratie...? mij heeft ze nooit gebeten). Voor hem was het klaar. Ik had er na 2 weken geen goed gevoel bij. Ik weet dat geduld nodig is en dat het proces maanden kan duren, maar ik vond het geen goed idee om hiermee door te gaan. Vooral niet als je stiekem aanvoelt dat het misschien altijd een soort strijd kan blijven. Voor haar was het ook niet leuk, die kamer. Ik heb uiteindelijk bedacht dat het voor beide poezen en voor ons beter was om haar terug te brengen. Ik hoop dat ze een huis vindt waar ze enige poes is en dan is het echt een leuk beest. Toch bedankt voor het meedenken. Groetjes, Renske


Agressie tussen konijnen

Ik ben gek op konijnen en naast mijn familie, zijn onze twee teddies Swiffer en Wolf een belangrijk deel van mijn leven. Gelukkig heb ik via een artikel in de Pet’s Place krant K.A.T. mogen leren kennen. Ik heb Corine 2x om hulp gevraagd: 1x om onze teddy konijnen te trimmen (ze zaten onder de klitten) en 1x voor gedragsadvies omdat ze ineens hard gingen vechten. Het is zo handig dat Corine met alle spullen langs komt. Ik was blij om te zien, dat ze met enthousiasme en vakkundig aan de slag gaat. Vooral voor het advies naam ze veel tijd, stelde de juiste vragen en stuurde een gedetailleerd verslag met een concreet stappenplan (ook was het een moeilijk verhaal, maar dankzij Corine knuffelen onze twee nu weer met elkaar). Het is verbazend en mooi om te zien dat je zo veel aandacht aan konijnen kan besteden en dat ze mij met mijn problemen serieus neemt. Aangezien dat je zo veel voor je geld terug krijgt, zijn de prijzen vol oké. Ik raad Corine iedereen aan en zal haar als konijnen kapster, konijnen therapeut of konijnen oppas zeker weer consulteren.
 

 

Andere oppas ouders helpen
Lief zijn voor katten is vanzelfsprekend, maar er ook nog heel verstand van hebben en dit goed kunnen en willen delen met anderen, dat is een kunst. Corine beheerst die kunst. Ze heeft me op diverse momenten gerust kunnen stellen in de tijd dat ik zelf oppas was voor 2 hele lieve katten. Regelmatig zat ik met vragen en ik had geen idee wie hiervoor te raadplegen. Ik herinnerde me dat Corine naast kattentrimster, ook kattengedragsdeskundige is. Ze heeft me zo ontzettend goed geholpen met die beestjes en daarnaast is ze ook gewoon een gezellig iemand om mee te praten. Alleen maar lof voor deze meid!Onzindelijkheid

Ik wil je nog bedanken voor de tips die je mij had gegeven. De eerste week is er nog wel geplast in de keuken en bij het raam in mijn slaapkamer. Ik had er onderhand genoeg van en heb 's-avonds een 2e kattenbak in de keuken geplaatst. Eveneens heb ik geheel tegen mijn principe in het kattenluikje 's-avonds open gelaten. Ik mag misschien niet te snel juichen, maar tot nu toe is er niet meer binnen geplast. Duimen maar dat het werkt!  Vechten als hond en kat?

Bedankt voor je analyse en advies, Corine! Wegens overlijden van mijn vader kregen wij een gestresste teckel in huis. Onze kat Teuntje moest hier uiteraard erg aan wennen. Van Corine kreeg ik advies hoe ik het een en ander aan moest pakken. Zij gaf concrete en handzame tips. Maar belangrijker nog; Corine kon mij geruststellen over mijn grootste angst, namelijk dat Teuntje zou weglopen. Ze vroeg door en analyseerde de situatie om vervolgens mij te verzekeren dat het risico op weglopen erg klein is. Fijn was ook dat ze kon toelichten waarom zij dat zo inschatte. Ze heeft gelijk gehad en dat was voor mij een hele geruststelling. We hebben het aangepakt zoals zij voorstelde en dat is een groot succes geweest. Ik kan haar expertise van harte aanbevelen.Agressie tussen katten

Corine is begin maart bij ons geweest, omdat onze oudste poes niet goed meer in de groep lag doordat zij angstig gedrag vertoonde en behoorlijk gestrest was. Met behulp van Corine's gedegen adviezen lukte het om de stress en angst bij onze poes flink te reduceren. Haar werkwijze en de natuurlijke rust die ze uitstraalt maakten dat wij en onze katten ons meteen op ons gemak voelden. Corine neemt alle tijd en is niet voor één gat te vangen. Ze staat open voor uitwisseling van ideeën en geeft goede feedback. Wij raden haar aan iedereen aan die met een kat met een probleem zit!
Konijnen introduceren

Wij hadden het telefoon nummer van Corine doorgekregen via de dierenkliniek. een paar weken terug hadden we 2 kleine konijntjes gekocht waarvan er 1 helaas na 2 dagen ineens gestorven was. omdat we niet weten waaraan ze overleden was hebben we ons 2de konijntje (saartje) even alleen gelaten om af te wachten hoe het zou gaan met haar. na ruim een week ging het nog steeds helemaal goed en zijn voor een vriendinnetje gaan zoeken. we hadden een mooi leeuwenkopje van ongeveer 10 weken gevonden. in het begin leek het samen goed te gaan. helaas was het de volgende dag niet meer zo heel gezellig met de twee dames en werd vooral saartje flink opgejaagd door roosje. gelukkig met veel geduld en vaak bij zitten als ze samen waren is het na een paar dagen toch goed gekomen en zitten ze nu lekker samen in hun kooi of in de buitenren. vandaag telefonisch contact gehad met Corine, dit bleek niet helemaal meer nodig te zijn gelukkig aangezien het goed gaat met ze. maar even goed een leuk gesprek gehad met haar en nog een paar goede tips gehad.